17. Chocolate hysteresis
Chocolate appears to be a solid material at room temperature but melts when heated to around body temperature. When cooled down again, it often stays melted even at room temperature. Investigate the temperature range over which chocolate can exist in both melted and ‘solid’ states and its dependence on relevant parameters.
17. پسماند شکلات
به نظر می رسد شکلات در دمای اتاق جامد باشد اما وقتی دمای آن تا نزدیک دمای بدن انسان بالا می رود مذاب می شود. برخی اوقات وقتی شکلات دوباره تا دمای اتاق سرد می شود باز هم مذاب باقی می ماند. بازه دمایی که در آن شکلات می تواند در دو حالت مذاب و "جامد"وجود داشته باشد و همچنین وابستگی آن به متغیرهای مربوطه را بررسی کنید.
- طبقه بندی: سوالات مسابقه IYPT سال 2014